در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

یکی از بستگان در گذشته سرطان ریه داشته اند که معالجه شده اند و الان 2 سال است که مشکلی ندارند. آیا ایشان می توانند بیمه عمر و سرمایه گذاری خریداری کنند ؟
3 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام و احترام دوست عزیز
افرادی که قبلا بیماری خاص داشته اند به شرطی که بیماریشان بهبود یافته باشد و سلامتی خود را بدست آورده باشند میتوانند بیمه عمر را بدون پوشش بیماری خاص بخرند.