در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

آیا بیمه عمر هزینه های زایمان و فرزندآوری را پوشش می دهد ؟
4 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز برای هزینه های درمانی و زایمان باید از بیمه تکمیلی استفاده کنید که خوشبختانه بیمه سامان و sos در قالب خانواده ،انفرادی،یا شرکتهای کم تعداد این خدمت را ارائه میکند
بیمه عمر و سرمایه مکمل بیمه تأمین اجتماعی جهت قدرت خرید شما در آینده و حمایت از شما و خانواده محترم تان در برابر حوادث یا هزینه های غیر قابل پیش بینی طراحی شده
آینده را امروز بسازید