در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

برای خرید بیمه عمر کدامیک از طرح های بیمه عمر برای یک نفر که 30 ساله است بهتر است : بیمه عمر 10 سال، 20 ساله یا 30 ساله ؟
9 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام وقت بخیر.

در تکمیل فرمایشات تماهی همکاران گرامی باید خدمت تون عرض کنم که منظور همه ما و همکاران محترم مون در صنعت بیمه،برقراری بیمه نامه برای هر کسی بنا به سن و نیازش هست.

برای افرادی که زیر ۴۰ سال سن دارند،بهترین و کامل ترین بیمه نامه بمدت ۳۰ سال هست که بتونه در مواقع ضروری و لازم از بیمه شدگان و افراد حمایت کنه،زیرا اگر شما قرارداد رو در ابتدا به هر مدتی که صادر بشه،تعهد شرکت بیمه بر پایه همون مدت استوار خواهد بود.

اگر شما قراردادتون رو فرضا بمدت ۱۵ یا ۲۰ سال ثبت نام کنین،تعهد شرکت در قبال شما به همان مدت زمان می باشد.

حال اگر خدای ناکرده از نظر سلامتی اتفاقی برای بیمه شده بیفتد (مثلا ازکارافتاده شود)،تعهد بیمه گر فقط تا آخر همان مدتی است که شما در بیمه نامه ثبت نام فرموده بودین،مگر اینکه قبل از آن اتفاق نماینده تون یا خودتون درخواست تغییر مدت بیمه نامه رو به شرکت بیمه ارایه بدین.

در اینصورت و در زمانی که خطری متوجه بیمه شده گردد،بدیهی است که مدت بیمه نامه قابل افزایش و تغییر نخواهد بود.

دررهر صورت و به هر نحوی اگر شما مدت قرارداد را هم تا حداکثر ممکن ثبت نام کنین،در هر سالی که تمایل داشته باشین میتونین بیمه نامه تون رو بازخرید کنین و هیچ مانع و یا کم و کسری از بابت پوششها و یا سودی که به شما تعلق میگیره و یا گرفته بوجود نخواهد آمد.

پس لطف کنین هنگام منعقد نمودن قراردادتون با مشاوران حرفه ای مشورت و قراردادتون رو تنظیم کنین که بعدا دچار مشکل نشین.