در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

آیا شرکت های بیمه در خرید بیمه عمر تخفیف هم می دهند؟ در خرید بیمه شخص ثالث و بدنه تخفیف های خوبی ارائه می شود. آیا در هنگام خرید بیمه عمر نیز تخفیف ارائه می شود ؟
5 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام برای بیمه عمر تخفیف ندارد ولی اقساطی هستش و بهترین بیمه برای خرید بیمه با پوشش های عالی و کامل پاسارگاد هستش که روش پرداخت ماهیانه.٣ماهه.۶ماهه وسالانه است