در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

برای خرید بیمه عمر سوال داشتم. در صورتی که در جای جدید استخدام بشیم آیا بیمه عمری که خریداری کرده ایم قطع می شود ؟
9 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام و احترام
یکی از شرایطی که بیمه نامه های عمر و تامین آتیه دارند این است که افراد با هر شغلی و حتی بدون داشتن شغل میتوانند برای خود بیمه عمر تهیه کنند.

 اما نکته ای که حائز اهمیت است این که اگر بعد از خریداری بیمه عمر، شغل شما تغییر کرد باید با مراجعه به شعبات شرکت الحاقیه زده شده و آنرا اصلاح کنید به این دلیل که بعضی از پوشش ها از جمله پوشش از کار افتادگی مرتبط با شغل میباشند تا اگر خدای نکرده در اثر کار برای افراد اتفاقی بیفتد تحت پوشش بوده و غرامت آن پرداخت شود.