در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

آیا یک فرد می تونه دو بیمه عمر و سرمایه گذاری داشته باشه از دو شرکت بیمه متفاوت؟ ممنون
7 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز پیرو پست همکاران بیمه سامان این قابلیت را دارد که تا سقف 400 میلیون تومان ضمانت مالی در سال اول و افزایش ان در سالهای بعد را دارد
اگر نظرتون سرمایه گذاری در شرکتهای بیمه هست بهتره از یک شرکت بیمه عمر مناسب بخرید و از سایرین حداقل بیمه عمر را بخرید
چون بیمه های عمر هم دوره انتظار دارد و سالهای اول مبلغ اندوخته شما کمتر از پرداختی شماست
بیمه دا آگاهانه خریداری کنید