در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط

سلام

برای نوبت دهی اینترنتی بیمارستان تامین اجتماعی خرم آباد به چه سایتی باید مراجعه کنم ؟ممنون

1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

جهت گرفتن نوبت ویزیت پزشک متخصص میتوان به دو صورت عمل کرد:

  1. نوبتدهی تلفنی بیمارستان 256 تختخوابی خرم آباد: در این روش میتوان برای گرفتن نوبت  از  ساعت ٨:٠٠ صبح روز قبل با شماره تلفنهای ٣٨-٣٣٤٣٦٠٣٥ و٣٨_٣٣٤٣٧٠٣٥  تماس گرفت و با وارد کردن شماره سریال دفترچه و تعیین پزشک مورد نظر اقدام به  اخذ نوبت کرد
  2. نوبتدهی اینترنتی بیمارستان 256 تختخوابی خرم آباد: در این روش میتوان از ساعت ١ دقیقه بامداد روز قبل با مراجعه به سایت www.farahospital.ir اقدام به اخذ نوبت کرد (نوبتدهی سونوگرافی و آزمایشگاه فقط از طریق نوبتدهی تلفنی انجام میشود)