در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
یک کارسناس پرستاری بیمه رسمی تامین اجتماعی شاغل در دانشگاه علوم پزشکی باید چند سال کار کند که با سی روز حقوق بازنشسته شود
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

شرایط بازنشستگی

الف) شرائط بازنشستگی : در صورت داشتن 30 سال سابقه تمام حداقل سن لازم برای مردان 50 سال تمام و زنان 45 سال تمام

ب) در صورت داشتن 35 سال تمام سابقه پرداخت حق بیمه بدون شرط سنّی می تواند تقاضای بازنشستگی نماید.
ج) زنان با 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه و 42 سابل سنّ،مشروط بر اینکه بهنگام ارائه درخواست بازنشستگی یا ترک کار در کارگاهاهی مشمول قانون کار اشتغال داشته باشند می توانند تقاضای بازنشستگی کنند.
د)داشتن 60 سال سنّ و 20 سال سابقه برای گرفتن حداقل مستمری
نکته: مجموع مزد یا حقوق بیمه شده که بر اساس آن حق بیمه پرداخت ده ظرف آخرین دو سال پرداخت حق بیمه تقسیم بر عدد 24

* نکته : اگر پرستاران را جزء مشاغل سخت بحساب بیاورند به ازای هر یک سال 1/5سال برایشان سابقه حساب خواهد شد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما