در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
حق بیمه ی کار گر که کافرما ماهیانه باید بپردازد چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

در کارگاههای مشول معافیت سهم کارفرمایی بیمه شدگان تا 5 نفر از پرداخت سهم حق بیمه کارفرما معاف می شوند و برای مابقی باید حق بیمه به طور کامل پرداخت شود.

حق بیمه ماهانه هر کارگر 30 درصد دستمزد پرداختی توسط کارفرماست که 23 درصد آن سهم کارفرما و 7 درصد سهم بیمه شده است.
دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه نباید از حداقل دستمزد سال مربوطه کمتر و از حداکثر آن بیشتر باشد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما