در بیمه بیکاری توسط
نمایش از نو
سلام. من در یک واحد نساجی کار میکنم. کارم خیلی سنگینه. بخاطر نارسایی کلیه برادرم، ناچار به اهدای کلیه به ایشون شدم. حالا میخوام ببینم میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم. باید چه مدارکی ارائه کنم. مثلا باید پزشک برام بنویسه که کار سنگین نباید انجام بدم و اگر پزشک برام نوشت، اداره کار کمیسیون یا مورد مشابهی برای بررسی تشکیل میده. کارفرما بهم گفته یه تجویز دکتر مبنی بر عدم انجام کار سنگین بیار و از طریق اداره کار شکایت کن ما هم تایید میکنیم که کار سبک در این واحد نداریم. باید چیکار کنم؟؟؟؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه کارفرما عدم نیاز و اخراج غیر ارادی بودن شما را صادر نماید،نیازی به گواهی پزشکی نمیباشد.