در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام    خدمت اساتيد

 همانطوركه طلاع داريد جداول بيمه اغلب شامل سه ستون اندوخته است ك يكي تضميني مابقي با سودمشاركت وزير جدول نوشته درصورت بازخريد زودترازموعد ستون تضميني به بشماپرداخت ميشود حال آنكه درمكالمه حضوري بيمه گر ادعا ميكند هرزمان درهرسال بيمه اي قراردادتان را فسخ كنيد كل مبلغ باسود مشاركت بشماپرداخت ميگردد  حال ما مانده ايم كدام را باور كنيم چيزس ك مستند است يا حرفي ك شفاها ميشنويم  /؟؟؟؟؟ لطفا ماراازسردركمي نجاتدهيد
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم،آقا یا خانم سامان،سلام،وقت بخیر.

از بهمن ماه سال۱۳۹۴ مطابق بخشنامه بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،شرکت های بیمه حق نمایش جداول با سودهای پیش بینی را در استعلام ها و نیز صدور بیمه های زندگی،به هیچ وجه ندارند.

بنابر این جداولی که به شما باید نمایش داده شود،فقط و فقط بر اساس مبلغ ذخیره ریاضی (ارزش بازخرید) بیمه نامه باید به شما ارایه شود.

هرگونه جدولی غیر از این روش خلاف قانون بوده،و شرکت بیمه باید پاسخگوی آن جداول کذایی باشد.

ضمنا این نکته را یادآور می شوم که سودهای مشارکت در منافع بیمه های عمر،همه ساله و پس از محاسبات مالیاتی،ارزش افزوده و سایر کسورات قانونی،بصورت نرم افزاری و اتوماتیک به اندوخته بیمه های زندگی واریز میگردد و قابل مشاهده در سایت بیمه پاسارگاد و بصورت آنلاین می باشد.

سودهای مشارکت در منافع،بر اساس میزان فروش،سرمایه گذاری های مناسب،و درآمد حاصل از آن سرمایه گذاری های شرکت در طول یک سال مالی بوده،و طبیعتا هر شرکتی که فروش بیشتر و درآمد بیشتری داشته باشد،میزان سرمایه گذاری و منافع حاصل از آن بیشتر بوده،و سود مشارکت در منافع بیشتری نصیب بیمه گذاران خود می نماید.

سود مشارکت در منافع بیمه پاسارگاد،در سال۱۳۹۴ معادل با ۲۴٪ بوده است.

در حال حاضر بیمه پاسارگاد،اولین شرکتی است که پس از این بخشنامه،نسبت به تغییر جداول بیمه نامه خود اقدام و در سیستم استعلام و صدور بیمه نامه ها آن را اعمال نموده است.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.