در بازنشستگی و مستمری توسط
طبق مطالعاتی که داشتم پرداخت حق بیمه در دو کارگاه ، در دو سال آخر خدمت ، روی مستمری بازنسستگی تاثیر دارد . در حال حاظر از دو کارگاه برای بنده بیمه رد می شود . کارگاه اول 2سال و کارگاه دوم 6سال سابقه دارم .
اگر در 2سال آخر خدمتم فقط از یک کارگاه بیمه رد شود سابقه کارگاه دوم چگونه محاسبه می گردد ؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
طبق قانون میانگین دو سال آخر ملاک است . چه از  یک کارگاه چه دو کارگاه .. اگر دو سال اخر از دوکارگاه باشد مجموع واریزی میانگین گرفته میشود..