در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سالهاي 85 تا 88 مغازه اي فروشنده و حسابدار بودم اما بيمه نبودم و مدركي هم ندارم ... حقوق هم بصورت نقدي پرداخت ميشده
آيا الان ميتونم شكايت كنم براي بيمه تا سابقه بشه برام؟
چقدر احتمال موفقيت وجود داره؟
مبلغي مشخصي براي جريمه وجود داره؟
در صورت پرداخت جز سوابق بيمه ميشه برام؟
خود كارفرما هم قبول داره و ميگه برو شكايت كن تا روند قانوني طي بشه و نهايتا هر مبلغي جريمه كردن خودت پرداخت كن تا سابقه بشه برات
در حال حاضرم پيش همون كارفرما بعد سالها مجدد مشغول به كار هستم
در ضمن براي اولين بار در سال 89 بيمه شدم با عنوان مشاغل آزاد
لطفا راهنمايي كنيد
با سپاس
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
مظابق ماده 87 آیین دادرسی ارایه مستندات به عهده خواهان میباشد اگر مستندات مورد نظر در جهت ارایه به هیاتها نباشد امکان اخذ رای در این خصوص وجود ندارد حتی اگر کارفرما تایید نماید چون برای تامین اجتماعی جز تعهدات بلند مدت محسوب میگردد جریمه بر اساس آخرین سال محاسبه با اعمال دو برابر جریمه محاسبه میگردد

در صورت اخذ رای اعمال ماده 148 سوابق بعد از پرداخت جز سوابق شما محسوب میگردد