در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام شوهر بنده در اول ماه صفرسوار بر نیسان با راننده نیسان دیگری تصادف کرده ومقصر شناخته شده راننده نیسان دیگر در پشت سر قسمت بار کارگرگذاشته بوده که متاسفانه یک خانم فوت شد وشوهر من مقصر تصادف شناخته شده بیمه کامل دارد و گواهینامه B1 و26سال سن دارد و گواهینامه را سال91 گرفته طبق اینکه میگویند نیسان 3800وزن میباشد آیا بیمه تعلق میگیرد و زندانی داردیاخیر باتشکر
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

دیه مورد نظر پرداخت خواهد شد و جای هیچ نگرانی نیست . اشخاص دارای گواهینامه فقط یک جزای نقدی به ایشان تعلق می گیرد .