در پرداخت حق بیمه توسط
سلام - من يک فرد حقيقي هستم که به امور بازاريابي و تجارت مي پردازم.
5 نفر پرسنل دارم که حقوق خوبي به آنها ميدهم اما بيمه نميکنم
آيا کار من قانوني است؟ تکرار ميکنم من فرد حقيقي هستم و به صورت قانوني ماليات نيز نميدهم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
پرداخت حق بیمه کارگر طبق ماده 148ق.ک اعم از اینکه شخصیت کارفرما حقیقی باشد یا حقوقی الزامی است.وکارفرما مکلف است کارگران خود را نزد سازمان تامین اجتماعی بیمه نماید.