در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
1 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
این خطا موقعی دریکی از  شرایط زیر رخ می دهد:

1- برگه واریز شده ولی هنوز صورتحساب بانک در سیستم شعبه ثبت نشده که معمولا بین 24 الی 48 ساعت ممکن است طول بکشد

2- برگه ماه قبل اصلا واریز نشده باشد

3- ممکن است برگه پرداخت دیگری در شعبه برای آن ماه صادر شده باشد ولی ابطال نشده است لذا می توتنید ضمن تماس با شعبه بخواهید که برگه پرداخت اضافی را باطل نمایند.
سوال شده اسفند 18, 2020 در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز) چگونگی پرداخت بیمه خارج از موعد به چه صورت است ؟