در بازنشستگی و مستمری توسط
اینجانب لیسانس مهندسی برق درسال٩١با ٣٠سال پرداخت بیمه و با میانگین حقوق ٥سال آخر خدمتم مستمری بگیرشده ام حق بیمه پرداختی برای٢٧سال چندبرابرحداقل دستمزد آن سالها بوده (عمدا"درشرکتهای تحت پوشش دولتی کارکرده ام وحق بیمه طبق دستمزددریافتی پرداخت شده است)متاسفانه حق بیمه٣سال از ٥سال آخرخدمتم را کارفرمای بخش خصوصی حداقل پرداخت نموده و حق مراتضییع نموده است لطفا مرا در استیفای حقم راهنمایی نمایید.
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام مدارک و مستندات دریافت حقوق و مزد ، فیشهای دریافتی،احکام صادره  و هرگونه مدارکی که دال بر دریافت حق و مزد با‌لاتراز حداقل دستمزد میباشد جهت بررسی به شعبه مربوطه ارائه تا بررسی و در صورت احراز موضوع برابر مقررات جاری اقدام لازم بعمل آید