در بازنشستگی و مستمری توسط
من حقوق خود را از بانک تجارت می گیرم و اصلا خودم در انتخاب بانک دخالتی نداشته ام . سوالم این است چرا من که از این بانک حقوق دارم  کارا کارت به من تعلق نمی گیرد . مگر من بازنشسته و امثال من ، مستمری بگیر نیستیم . در ضمن آیا میشود بانکم را عوض کنم تا این گونه مزایا را داشته باشم ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام  امکان تغییر بانک عامل پرداخت برای تمامی مستمری بگیران وجود دارد و بایستی جهت این امر به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه گردد.

در ضمن موضوعات مربوط به کارا کارت، منجمله ارائه کاراکارت به مستمری بگیران سایر بانک ها از طریق حوزه معاونت محترم اداری مالی و با هماهنگی وزارتخانه متبوع  پیگیری می گردد و بنا به اطلاعات و اصله ارائه کاراکارت به مستمری بگیران سایر بانکها نیز در دست بررسی می باشد.