در بازنشستگی و مستمری توسط
چه مدارکی برای برقراری مستمری بازماندگان تامین اجتماعی لازم است؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام برای دریافت مستمری بازماندگان تامین اجتماعی مدارک زیر لازم می باشد :

١-    درخواست بازماندگان متوفی مبنی بر تقاضای برقراری مستمری

٢-    اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی متوفی و بازماندگان واجد شرایط

٣-    اصل و تصویر گواهی وفات بیمه ­شده صادره از سوی سازمان ثبت احوال

٤-    اصل و تصویر سند رسمی ازدواج دائم متوفی و همسر وی

٥-     گواهی اشتغال به تحصیل معتبر و تأیید شده از سوی مراجع ذی­صلاح درخصوص فرزندان ذکور

٦-    تعهدنامه فرزندان اناث مبنی بر نداشتن شغل و شوهر

٧-    مدارک احراز وقوع حادثه (اعم از ناشی یا غیرناشی از کار) در مواردی که علت فوت بیمه ­شده بر اثر وقوع حادثه بوده است (شامل: گزارش وقوع حادثه و گزارش بررسی حادثه، کروکی و گزارش پلیس راه درمورد تصادفات منجر به فوت، گزارشات مقامات انتظامی)، گزارش بازرس کار، گواهی پزشکی قانونی و...)

همه چیز درباره مستمری‌ بازماندگان در بیمه تامین اجتماعی

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی