در بیمه بیکاری توسط (180 امتیاز)
ماهیت دائم و غیر دائم کار به چه شغلهایی میگویند وبیمه بیکاری به کدوم یکی از این شغلها میدهند و من در سیتی سنتر تهران کار کردم  ولی شرکتی یودیم و شرکت  هم با سیتی سنتر قرارداد داشت و حدود ۱ سال و نیم حال تعدیل نیرو و اخراج شدیم تکلیف بیمه بیکاریمون چی میشه
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام ماهیت دایم به کارهایی میگویند که همیشه فعالیت آنها ادامه دارد اما غیر دایم به کارهایی میگویند که فعالیت آنها مربوط به دوره محدودی باشد وشما با طرح دعوی علیه کارفرما در اداره کار خواستار برقراری بیمه بیکاری میشویدو چنانچه کمیته برای شما تایید کند هیچ منعی برای گرفتن وجود ندارد