در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط

سلام در گروه تلگرام پیامی با این مضون اومده بود می خواستم بدون آیا این طرح منتفی شده است

در جلسه امروز کمیسیون تلفیق؛
ادغام صندوق درمان سازمان تامین اجتماعی در طرح تحول سلامت منتفی شد

1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در جلسه‌‌ امروز کمیسیون تلفیق، پیشنهاد کمیسیون بهداشت مجلس در خصوص ادغام صندوق درمانی سازمان تامین اجتماعی به سازمان بیمه سلامت ایرانیان رای نصاب را نیاورد.
همچنین در این جلسه موضوع پیشنهاد انتقال شورای عالی بیمه و دبیرخانه سازمان بیمه سلامت از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و الحاق آن به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رای نیاورد و تصویب نشد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه در عین حال راجع به مصوبات جلسه امروز کمیسیون تلفیق گفت: در این جلسه مصوب شد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی قانونی امور درمانی کشور قلمداد شود و تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی مکلف به همکاری در این زمینه شدند.
وی همچنین از مصوبه دیگر این کمیسیون در خصوص معافیت بیمه‌ای کارفرمایانی که بخواهند از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی مقطع کارشناسی به عنوان کارآموز استفاده کنند، خبر داد.