در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
چنانچه کارفرما اشتباها در طول ماه اول ودوم مرخصی زایمان به بیمه شده حقوق پرداخت نماید آیا فردجهت دریافت حقوق چهارماه دیگر از تامین اجتماعی به مشکلی برمیخورد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر برایتان بیمه منظور نگردد میتوانید کل مدت مرخصی زایمان را از شعبه مطالبه نمایید اما اگر بیمه دو ماه اول بعد زایمان برایتان توسط کارفرما منظور و به شعبه ارسال شده باشد مراحل دریافت با مشکل همراه خواهد بود و از نظر شعبه شما شاغل تلقی میگردید