در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

در گروه تلگرام این عکس رو گذاشتن می خواستم بدون واقعا ماده 63 مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی استخدام مشمولان غیاب سربازی رو مشمول جریمه کرده آیا در قانون کار هم چنین چیز وجود داره

قانون خدمت سربازی

1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بله استخدام مشمولان غایب مشمول جریمه می شود که میزان جریمه نیز در قانون مشخص شده است

      ماده63 مکررـ کسانی که به نحوی مشمولین غایب را در مؤسسات دولتی و غیردولتی از قبیل کارخانه ها، شرکت ها، آموزشگاه ها، کارگاه ها، بنگاه ها، مغازه ها و تعمیرگاه ها، به کارگیری نمایند توسط نیروی انتظامی، وزارتخانه های «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و«صنعت، معدن و تجارت» شناسایی و به محاکم صالحه قضائی معرفی می شوند. مجازات اینگونه افراد برای بار اول هزینه سالانه یک سرباز و برای بار دوم و بیشتر هزینه سالانه سه سرباز است.
      تبصره ـ ثبت نام در مراکز آموزشی خصوصی و آزاد برای ارائه آموزش به منزله به کارگیری محسوب می شود و مشمول این مجازاتها است.