در صندوق بازنشستگی کشوری توسط
سلام کارمندبا25سال سابقه دولتی وسن 50 سال میباشم طی چندسال قبل دچاربی حسی دردست وپاهاشده بناچارتحت عمل جراحی گردن قرارگرفتم ودرناحیه مهره 5 گردنی پروتزقراردادندمتاسفانه درحال حاضرهم ازناحیه دست وپادارای بی حسی بوده وبایدیک عمل جراحی دیگربرای رفع تنگی کانال نخاعی گردن انجام دهم . حال بجایی رسیدم که ادامه کار برایم سخت شده ومی خواهم درخواست بازنشستگی دهم مراحل انجام اموربازنشستگی چگونه است میتوانم درخواست بازنشستگی دهم. باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چونکه شما شرط بازنشستگی رو ندارید نمیتوانید درخواست بازنشستگی دهید اما چنانچه توان کار کردن رو ندارید میتوانید از طریق کارافتادگی بازنشسته شوید با مراجعه به شعبه مربوطه واحد بیمه شدگان درخواست ارجاع به کمیسیون رو بخواهید که اگر پزشکان کمیسیون ادامه کار شما را تایید نکنند یعنی اینکه نا توانی شما رو تایید کنند شما رو از کارافتاده کلی تلقی کنند