در بیمه بیکاری توسط
با سلام چنانچه فردی در ایام بیمه بیکاری مشغول به کار شود واعلام نکند اولا ازنظر قانونی چه پیامدهایی برای فرد دارد اثبات این  مورد فقط با استناد به صحبت همسایه ها میباشد یا دلایل دیگر موجب قطع  بیمه بیکاری فرد میشود
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در صورت اشتغال به کار در زمان بیکاری ، کلیه سوابق از تاریخ اشتغال حذف و مبلغ مقرری بیکاری توسط تامین اجتماعی وصول خواهد گردید

و نیز تنها به استناد صحبتهای همسایگان بیمه بیکاری قطع نمی گردد