در سوابق بیمه توسط
سلام

چگونه بفهمم که شرکت مون هر ماه چقدر حق بیمه تامین اجتماعی برای من واریز می کند ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم آقای محمدی سلام،وقت بخیر.

حق بیمه روزانه پایه سازمان تامین اجتماعی روزانه ۲۷۰،۷۲۰ ریال میباشد که با حساب ۳۰ روز ماه میشود ۸،۱۲۱،۶۶۰ ریال پایه حقوق شما در ماه.

و با توجه به نرخ ۳۰٪ حق بیمه،حق بیمه کلی یکماه شما میشود ۲،۴۳۶،۴۹۸ ریال و چون ۷٪ از این مبلغ را کارفرما باید از حقوق شما کم کند،بنابراین حق بیمه شما در ماه میشود:۵۶۸،۵۱۷ ریال (سهم شما) و مابقی را کارفرما باید بحساب تامین اجتماعی واریز نماید. که مبلغ واریزی کارفرما میشود:۱،۸۶۷،۹۸۰ ریال.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.