در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (13,980 امتیاز)
براي دريافت خسارت فوت يا هزينه پزشكي يا بقيه موارد پوشش هاي بيمه عمر پاسارگاد از كجا و با چه مداركي بايد اقدام كنم؟ و مدت پرداخت خسارت چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
براي دريافت خسارت از بيمه هاي عمر پاسارگاد به ترتيب ذيل عمل كنيد:

١. تماس با نماينده فروش خود جهت مراجعه و دريافت مدارك از شما.

٢. در صورت در دسترس نبودن نماينده به هر علت، مراجعه سايت بيمه پاسارگاد و دريافت نزديكترين ادرس شعبه بيمه پاسارگاد

٣. يا تماس با شماره تلفن ٨٢٤٨٩-٠٢١ قسمت بيمه هاي عمر و تامين اتيه و درخواست نزديكترين ادرس شعبه

مدارك لازم جهت خسارت ها:

١. فوت:

اصل سند بيمه نامه و تمامي رسيدهاي پرداختي به همراه گواهي فوت بيمه شده و تكميل فرك دريافت خسارت

مدت زمان پرداخت ٧ تا ١٥ روز كاري

٢. نقص عضو حادثه:

تكميل فرم اعلام خسارت، عكس عضو قطع شده و مدارك پزشكي كه مرتبط با تقص عضو مي باشد.

مدت پرداخت خسارت ١٥ تا ٣٠ روز كاري

٣. هزينه پزشكي حادثه:

ابتدا براي درمان اقدام كنيد و از هر مرحله هزينه فاكتور تهيه كنيد. داروها به همراه نسخه پزشك. عكس در صورت لزوم

پس از تكميل درمان تمامي فاكتورها از هر بيمارستاني(محدوديت ندارد) و تكميل فرم اعلام خسارت. معادل فاكتورهاي اعلامي خسارت پرداخت مي شود.

مدت زمان حداكثر ١٥ تا ٢٠ روز كاري

٤. اعلام از كارافتادگي

تكميل فرم اعلام خيارت با ارائه تمامي مداركي كه در عضو اصلي از كار افتاده است يا اين از كارافتادگي به صورت شش ماه مداوم ادامه خواهد داشت.

مدت پرداخت ٢٠ تا ٣٠ روز كاري

٥. بيماري هاي خاص

تكميل فرم و پرونده و گواهي پزشك معالج براي وقوع يكي از پنج بيماري ذيل:

سكته قلبي، سكته مغزي، سرطان، پيوند اعضا اصلي دروني و مغز استخوان، عمل باز قلب و عروق قلبي.

نكته: در اين پوشش ارائه فاكتور لازم نيست و عين سرمايه قيد شده براي هر بيماري عينا پرداخت مي گردد.

مدت زمان پرداخت: ١٥ تا ٢٠ روز كاري