در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام و خسته نباشید.
حدود هفت ماه پیش با جدول های وسط بلوار که شهرداری در حال کار بود تصادف کردم و صورتم از سه قسمت شکست. و ماشینم کلی خرج برداشت.
بعد یک ماه پس از تصادف افسر راهنمایی و رانندگی کروکی تنظیم کرد. در این کروکی شهرداری به علت عدم نصب تابلو به میزان پنجاه درصد و خودم که راننده و تنها سرنشین خودرو بودم به میزان پنجاه درصد مقصر شدم.
سوالم اینه: با این شرایط خسارتمو کی میده. بیمه شخص ثالث یا شهرداری؟
در ضمن داخل صورتم پلاتین قرار گرفت.
با تشکر. ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

ـ چنانچه به حکم مرجع قضائی اثبات شود، عواملی نظیر نقص راه، نبودن یا نقص علائم رانندگی و نقص
۶
تجهیزات مربوط یا عیب ذاتی وسیله نقلیه، یا ایجاد مانع توسط دستگاههای اجرائی یا هر شخص حقیقی یا  حقوقی دیگر در وقوع حادثه مؤثر بوده است، بیمهگر و صندوق پس از پرداخت خسارت زیاندیده میتواند برای
بازیافت به نسبت درجه تقصیر که درصد آن در حکم دادگاه مشخص میشود به مسببان ذیربط مراجعه کند.
دستگاههای ذیربط مجازند مسؤولیت کارکنان خویش را در قبال مسؤولیتهای موضوع این ماده از محل اعتبارات جاری و تملک داراییهای سرمایهای تحت اختیار، بیمه کنند.
تبصره ـ در صورتیکه حسب نظریه افسران موضوع ماده (۱۷) قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، نقص راه، وسیله نقلیه یا عامل انسانی مؤثر در بروز تصادف اعلام شود در صورت اعتراض ذینفع، موضوع حسب مورد به کارشناس یا هیأت کارشناسان رسمی مستقل در امور مرتبط با موضوع از قبیل راه و مهندسی ترافیک، مکانیک

پیگیری حقوقی دیه تصادفات