در لیست بیمه توسط
سلام و خدا قوت یه سوال دارم ازتون اینکه من رفتم برایه کارایه بیمه پرسنل شرکت تو فرم\" پرسشنامه شناسایی و نامنویسی متمرکز مخاطبان \" دو تا کد بیمه نوشته شده توسط کارمند تامین اجتماعی حالا از کجا میتونم بفهمم کردم یک از این شماره بیمه ها برای شعبه یک تهرانه !(کدومشو باید تو لیست بیمه رد کنم؟؟؟؟) نمیخام برم اداره چون راهم دوره کلی کار دارم وقت نمیکنم برم تا شعبه!!
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
در حال حاضر از شماره هشت رقمی با پیش شماره ۰۰( دو رقم اول صفر و هشت رقم بعدی شماره بینه) استفاده نی شود.