در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام وخسته نباشید بنده دو سوال داشتم اول اینکه سقف حداقل حقوق و حداکثر حقوق برای مشاغل آزاد چقدر است و برای هر کدام چقدر باید واریز شود.؟

 دوم اینکه بنده حدود 20 سال سابقه کار دارم که 18 سال آن سخت وزیان آور است و 2 سال آن عادی است و که مورد تایید اداره کار نیز میباشد حال میخواهم مانده بیمه خود را بصورت مشاغل آزاد واریز کنم . بنده را راهنمایی کنید که به چه طریقی وارد شوم و باید چند سال و چقدر پول واریز کنم که موقعیت جدیدی که برایم پیش آمده از دست ندهم و از نظر بیمه ضرر نکنم. با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
باسلام
حقوق پایه امسال وزارت کار ۹۵
مبلغ۸۱۲۰۰۰ت است

بهترین مشاور متوانند شعبه بیمه تامیین اجتماعی خودتون  باشد
چون از سوابق  قبل بهترین راهنمایی میکنند.