در سوابق بیمه توسط
با سلام:من در جایی که مشغول به کار بودم برام سابقه بیمه رد شده و همزمان با اون تاریخ در جایی که در گذشته کار میکردم واستعفا داده بودم نیز همزمان به مدت 6 ماه در سایت سوابق بیمه با عنوان" ناشی از بازرسی" سابقه رد شده و با وجود اینکه من حقوقی دریافت نکرده ام؟ این یعنی چه و آیا در افزایش سوابق بیمه من تاثیر دارد؟ آیا می شود این سابقه را به مدتی که بیکار بوده ام جا به جا کرد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام یکی از سوابق ابطال میشودچونکه در گذشته سیستم مکانیزه نبوده امکان اینکه در دو کارگاه حق بیمه رد شود وجود داشت ولی اینکه جابجا نمود امکان ندارد