در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
اگر حساب طلایی با مبلغ پس انداز ماهیانه  ۴/۰۰۰/۰۰۰  باز کنم بعداز پایان دوره پنج ساله ، حدودا ماهیانه چه میزان حقوق دریافت میکنم ؟
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام دوست من
اگر هدف شما سرمایه گذاری مستقیم می باشد، خرید بیمه عمر برای دوره های پنج ساله مرغون به صرفه نمی باشد و در پایان دوره پنج ساله شما تنها کمی بیشتر از مبلغی که حق بیمه پرداخت کرده اید، اندوحته سرمایه گذاری دریافت خواهید نمود.
اما توصیه ما داشتن بیمه عمر با توجه به پوشش های ان می باشد. سرمایه گذاری در بیمه عنر با پوششهای تکمیلی در صورت بروز حادثه و فوت و بیماری، خیلی خیلی بیشتر از سرمايه گذاری در بانک جواب می دهد.