در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام وقت بخیر
من خرداد ماه تعداد ۳عدد بیمه عمر از طریق کارگزاری بیمه خریداری کردم.
همان موقع پیامکی از بیمه با مظمون ثبت بیمه نامه و یک کد برای من ارسال شد.
متأسفانه هنوز بیمه نامه ها دست من نرسیده.
بعد از پیگیری فراوان از کارگذارای کاشف به عمل آمد که زمان ثبت بیمه نامه کاربر تمامی گزینه ها را بر خلاف میل ما به صورت صد در صد و کامل انتخاب کرده.
کارگزارای اعلام کرده که بعد از اینکه متوجه این اشتباه شده الحاقیه زده تا در سود نهایی خللی ایجاد نشه.
من از سامانه بیمه مرکزی شماره بیمه ای که برای  من پیامک شده را استعلام کردم که منفی بود.
خواستم بدانم اصلا بیمه نامه ای برای من صادر شده؟
و با وجود این الحاقیه آیا از زمان صدور بیمه نامه سود من محاسبه میشود یا از زمان صدور الحاقیه ؟
در کل از کجا باید استعلام بگیرم؟
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

شماره بيمه نامه خودتون رو از شركت صادر كننده پيگيري كنيد، يا با كد ملي خودتون به شركت مورد نظر مراجعه كنيد و ببينيد بيمه نامه به نام شما صادر شده است يا خير.

سامانه سنهاب بيمه مركزي دو ماه تاخير در نميش دارد.

چنانچه بيمه نامه شما صادره از شركت پاسارگاد مي باشد، با بنده تماس بگيريد تا مشكلتان را برطرف كنم.