در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

من قبلا تحت پوشش بیمه پدرم بودم ولی برای شرکتی به شکل مشاوره ای کارمیکردم و اونها من رو بیمه کردن اما الان که برای تمدید مهلت دفترچه اقدام کردم مشخص شده که شرکت فقط دو ماه اول رو بیمه رد کرده در حالیکه قرار بوده یک سال بیمه رو بدن.

الان من حتی بیمه درمانی ندارم. می خواستم بدونم با توجه به اینکه قرارداد کتبی با شرکت ندارم چیکار می تونم بکنم و اینکه میتونم دوباره برگردم تحت پوشش بیمه پدرم؟

باسپاس
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،
درصورتی که شما خانم باشید با در دست داشتن شناسنامه و بشرط مجرد بودن شما ، پدرتان می توانند شما را تحت پوشش بیمه خویش قرار دهند.