در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام
در طی سالهای 76 تا 81 در یک مجموعه دولتی به مدت 60 ماه پیوسته کار کردم و از این مدت، مجموعه دولتی تا بهمن سال 78 برام بیمه پرداخت نکرد (اون زمان ها بیمه نمودن کارمندان قراردادی روزمزد مثل الان اجباری نبود و سخت گیری نمیشد). در نهایت فقط حدود 31 ماه برام بیمه پرداخت شده است. این موضوع رو زمانی متوجه شدم که به شعبه 14 بیمه مراجعه کردم تا سابقه خودم برای شعبه 19 انتقال دهم. بدلیل انجام کارهای مربوط به تغییر محل کار ، فرصت لازم برای پیگیری را نداشتم. آیا الان می توانم با پر نمودن فرم ادعای سابقه بیمه برای مدت زمانی که بیمه پرداخت نشده اقدام کنم؟ یا اینکه چون سوابق خودم رو از شعبه 14 به شعبه 19 منتقل نمودم امکان شکایت وجود ندارد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بله امکان انجام فرم ادعای سابقه وجود دارد مشروط به تایید توسط کارفرما همچنین میتوانید از طریق مراجعه به اداره کار و تنطیم دادخواست در خصوص اعمال ماده 148 قانون کار نسبت به احراز سوابق اقدام نمایید در صورت دولتی بودن کارگاه بعد از رای در خصوص عدم صلاحیت ذاتی اداره کار بابت رسیدگی رای را به همراه لایحه دفاعیه به دیوان عدالت اداری ارجاع و میتوانید احقاق خواسته بنمایید

اگر در سن بازنشستگی قرار داسشته باشید تامین اجتماعی بدلیل تعهدات بلند مدت فرم ادعای سابقه را به سختی مورد قبول قرار میدهد