در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام در سال 78 تا 80 در شرکتی وابسته به وزارت کشور مشغول به کار بوده ام و فقط 9 ماه آخر برایم بیمه رد شده است .چگونه بدون هیچ مدرکی می توان بیمه خود را احیا کنم.همکارانم در وزارت کشورشاهد بنده هستند
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
دلیل اثبات ادعا به موجی ماده 87 آیین دادرسی کار ارایه مدارک و مستندات میباشد یا اقرار کارفرما یا انجام بازرسی و تایید اشتغال شما