در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام
من یک بیمه عمروسرمایه گذاری ماهانه کارآفرین خریدم بعد چندماه متوجه شدم که نماینده برای اینکه بتونه بیمه عمرماهانه صادر کنه یه قرارداد صوری بسته تحت عنوان اسم یه سازمان، چون کارآفرین ماهانه نداره
الان متوجه شدم اگر به هردلیل این قرارداد صوری لغو بشه در آینده بیمه ماهانه من به سالانه تبدیل میشه(مساوی با انصراف بیمه نامه من، چون من اگر پول داشتم سالانه پرداخت کنم همون اول اینکارو میکردم)
الان اگر انصراف بدم خیلی از پولم کم میشه
چطور میتونم از نماینده شکایت کنم بابت این خسارتی که بمن زده و بمن روز اول نگفته جریان چیه
باتشکر
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام.
شما در ابتدا می توانید با تماس با شرکت بیمه کارآفرین که در زیر قرارداد شما درج شده اقدام نمائيد.
همچنین می توانید با شرکت بیمه مرکزی نیز تماس گرفته و موضوع را مطرح نمایید.
✅محمد محمدخانی،