در لیست بیمه توسط
با سلام

 لیست بیمه شهریور در مهر ماه رد شده، اما پرداخت حق بیمه در آبان ماه انجام شده، حال با وجود اینکه حق بیمه شهریور پرداخت شده، موقع وارد کردن لیست بیمه مهرماه، خطایی به این شرح می دهد: به علت عدم پرداخت برگ بیمه های ماه قبل، قادر به ارسال لیست نمی باشید.

ممنون می شویم راهنمایی فرمائید.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با مراجعه به شعبه و ارایه فیش پرداختی شهریور به واحد حسابداری نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید

هنوز مبلغ بیمه پرداخت به حساب شعبه واریز نشده و باید بعد از تایید اقدام به ارسال لیست نمایید