در سایر توسط (240 امتیاز)
بادرود.

آیا امکان داردکسی که در ارگان یا شرکتی که مشغول بکارمیشود (که معمولأکارکنانش رابیمه میکند:معمولاتأمین اجتماعی) بیمه  آن شرکت یاکارخانه یاسازمان راقبول نکند وخود شخص به شرکت بیمه ای دیگری رجوع کند وخودرابیمه شرکتی دیگرمثلاایران کند؟
دزصورت امکان مفصل توضیح دهید آیا بهتره یانه همان بیمه تأمین اجتماعی که خود شرکت وکارخانه  پیشنهادمیدهد.؟!
باتشکر .مهدی م
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

طبق قانون کار کارفرما باید کارگز و کارمندان خود را بیمه تامین اجتماعی نماید و به هیچ وجه نمی توان غیر از این عمل کرد ، شما می توانید کنار آن بیمه یک بیمه عمر و تامین اتیه نیز خریداری نمائید تا مشکلاتتان را برطرف نماید.