در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم

اداره کار جردن کجاست

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

منطقه ۳ شهرداري تهران - غرب خيابان آفريقا (جردن) به اداره کار شمال شرق تهران و شرق خيابان آفريقا (جردن) به اداره کار شمیرانات مراجعه نمايند.

آدرس اداره کار شمیرانات : بلوار ارتش ،خ مینی سیتی - شهرک ابوذر - ابوذر 10 - (روزبهانی-پلاک1)
تلفن اداره کار شمیرانات : 22462605-2249295

اداره کار شرق آفریقا

آدرس اداره کار شمال شرق تهران : خ سمیه - نرسیده به پل حافظ-خ شهید پورموسی- نبش چهارراه شیرین-شماره42
تلفن اداره کار شمال شرق تهران : 5-02188910414

اداره کار غرب مدرس

لیست آدرس اداره کار در استان تهران