در خرید بیمه سربازی توسط
با سلام
من قبل از خدمت سابقه هیچ گونه پرداخت حق بیمه ای رو نداشتم آیا میتونم با توجه به اینکه بعد از خدمت سربازی بیمه شدم میتونم اقدام به اضافه کردن خدمت سربازی به سوابق بیمه ایم بکنم ؟؟؟ چطور؟
2 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بله فابل اجرا میباشد اما مشمول پرداخت میگردید و باید نسبت به 7درصد حقوق پرداختی فعلی در بیمه به میزان مدت خدمت پرداخت نمایید تا سوابق سربازی به سوابق بیمه ای شما اضافه گردد