در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام.جدیدا با من تماس گرفته شده از شماره هایی با کد513 با اسم بیمه ی دندانپزشکی پویا.و اطلاعات ازم خواستن و منم اطلاعاتمو دادم.گفتن که این بیمه در سال 160 تومن میگیرن و تخفیفاتی شامل ارتودنسی و زیبایی و عصب کشی و پر کردن و تمام مشکلات دندون رو از 30درصد تا 50 درصد به مردم ارایه میکنن.خواستم از حضور شما بپرسم ایا همچین بیمه ای صحت داره؟کلاهبرداری نیس؟
4 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بیمه ای به نام بیمه پویا وجود ندارد

این شرکت ها از هیچ شرکت بیمه ای مجوز ندارند

تحت نظارت بیمه سلامت یا بیمه تامین اجتماعی یا ... نمی باشند.

این شرکت ها صرفا ارایه کنند تخفیف در حوزه سلامت هستند که در صورت استفاده شما از مراکز مورد قرارداد آنها از تخفیف می توانید استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در:

خرید بیمه تکمیلی انفرادی بهتر است یا خرید کارت سلامت