در بیمه بیکاری توسط
با سلام. بنده برای بیمه بیکاری اقدام کردم سوال اولم اینه که این 3 ماه آخری که حق بیمه رد شده برای من تیر مرداد و شهریور 95 برای 31 روز یکسان بوده ولی هنگام محاسبه حق بیمم برای تیر ماهمو 28 روز حساب کردن مابقی 31 روز و همین حدود 36 هزار تومن از مبلغ واریزیم کم میکنه در صورتی که سابقم برای تیر ماه 31 روز رد شده توی سیستم. دلیل این کسر سه روز چیه؟ و سوال دوم اینکه برای اینکه حقوق بیمه بیکاری واریز شه حتما باید بانک رفاه حساب باز کرد یا بانک های دیگه مثل تجارت و ملی هم اگه حساب داشته باشیم میشه؟ و شعبه ای که باید حساب باز کنیم فرقی نمیکنه کجا باشه؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
شعبه ای که حساب باز میشود زیاد مهم نیست اما چون طرف حساب تامین اجتماعی بانک رفاه میباشد الزاما باید فقط در بانک رفاه حساب باز کنید

در خصوص سوال اول احتمالا زمان بیکاری شما را از سوم تیر ماه محاسبه نموده و سه روز اول از طریق کارفرما بیمه منظور و برایتان سابقه ایجاد شده است