در بیمه روستایی و عشایر توسط
با زحمت فراوان نه دفترچه درمانی داریم نه حقوق درست و حسابی مسولین وعده ندهید عمل کنید متاسفم براتون
توسط
سلام

واقع انتظار داشتین یه صندوقی که از همون اول دخلش با خرجش نمی خونه بتونه سرپا وایسته

بیمه روستاییان مثل صندوق کشوری یه بیمه ورشکسته اس که اگه حمایت دولت نباشه نمی تونه خدماتی ارائه بده
1 پاسخ
توسط (330,090 امتیاز)

سلام به طور کلی حقوق براساس میزان پرداختی و سابقه شما محاسبه می شود

در بیمه روستایی هدف تامین معاش روستاییان و کشاورزان و عشایر در زمان بازنشستگی می باشد که مبلغی از حق بیمه توسط بیمه شده و مبلغی توسط دولت به صورت یارانه پرداخت می شود

در صورتی که برای بازنشستگی مستمری بیشتر می خواهید باید از طریق بیمه عمر توسط یکی از شرکت های بیمه، بیمه شوید و باتوجه به حق بیمه پرداختی مستمری بازنشستگی دریافت نمایید

اطلاعات تکمیلی در

انواع بیمه بازنشستگی در ایران چیست ؟ بهترین بیمه بازنشستگی کدام است ؟