در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
چگونه ميتوان به وسليه سايت يا اينترنتي قرارداد بيمه عمر را براي سال آينده تمديد كرد و دفترچه اقساط را دريافت نمود
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
باسلام

بيمه هاي عمر و سرمايه گذاري بيمه هاي بلند مدت هستند كه نياز به تمديد ندارد، و شما با پرداخت حق بيمه خود ان را ادامه مي دهيد، براي دريافت تمديد دفترچه خود به هر كدام از نمايندگان شركت صادر كننده بيمه عمرتان مي توانيد درخواست دهيد.

اگر بيمه نامه شما پاسارگاد است، با من تماس بگيريد تا راهنماييتان كنم.