در صندوق بازنشستگی کشوری توسط
با سلام من مدتي پيش سوالي كردم ولي پاسخي دريافت نكردم و كليه پاسخ هاي مشابه داده شده نيز مربوط به تامين اجتماعي بود خواهش مي كنم اگر در مورد صندوق بازنشستگي كشوري هم اطلاعاتي داريد مرا آگاه سازيد . من خانمي با 24 سال سابقه و 55 سال سن هستم كه بدليل ديسك كمر و آرتروز مي خواهم زودتر بازنشسته شوم ولي نمي دانم از چه بند  و قانوني بايد استفاده كنم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با موافقت دستگاه و تامین بودجه با ارایه در خواست امکان بازنشستگی پیش از موعد سی سال سابقه برایتان وجود دارد

بازنشستگی پیش  از موعد به مدت یک سال دیگر تا پایان 95 تمدید گردیده است