در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام

دختری دانشجو 24ساله هستم.بیکار. میخواستم بیمه مشاغل آزاد بریزم و ((فقط از طرح بیمه بازنشستگی استفاده کنم.))  به دفترچه نیاز ندارم. ماهانه حق پرداخت بیمه برای من چقدر است؟

آیا بیمه دیگه ای هس ک بتونم بریزم و مبلغش برای من کمتر باشه؟ بیمه زنان خانه دار ؟ یا بیمه کارگر و کارفرمایی ؟

لطفا راهنمایی کنید چه بیمه ای باتوجه به اینکه من دانشجوام و بیکار برای من مناسب است ؟؟
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

بهتربن گزينه براي شما بيمه عمر و سرمايه گذاري مي باشد زيرا مبلغ و مدت حق بيمه تماما به اختيار شما مي باشد.

با نماينده بيمه مي توانيد مشورت كنيد و تمام شرايط خودتون رو مطرح كنيد تا انها بهترين بيمه نامه اي كه مناسب شما باشد رو برايتان طراحي كنند.