در سازمان تامین اجتماعی توسط
با سلام جهت بازنشستگی درخواست انتقال سابقه ام از شعبه یک رشت شد که اظهار داشتند سابقه من اشتباها به سابقه یک فرد همنام منظور شده وجهت اصلاح درخواست پرونده ام شدند که اینکار انجام شد حالا پس از بیست روز اظهار میدارندکه چون طرف بازنشسته شده باید پرونده ان فرد از بایگانی راکد درخواست شود که مدتها طول میکشد اینکار انجام شود
حال سوالم اینه که ایا با اینکه اشتباه از طرف شعبه رشت بوده نباید کار مرا انجام داده وبقیه مراحل را خودشان انجام دهند
یا اینکه تاوان اشتباه انان را من باید بدهم  وایا کاری میتوانم انجام دهم   با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

البته اینطور که شما می فرمایید کاملا اشتباه با تامین اجتماعی است، ولی آیا حقیقتا تامین اجتماعی به صورت 100 درصد مقصر است؟؟؟؟

اشتباهی که شما فرمودین دو به خاطر چندین عامل به وجود می آید که سه عامل مهم آن به شرح ذیل است

1- کارفرمای شمااشتباها در لیست بیمه شماره بیمه فردی دیگر را در لیست بیمه ارسال کرده است

2- شماره بیمه شما اشتباها به نام فرد دیگری توسط کارمند تامین اجتماعی ثبت گردیده است

3- در زمان مراجعه بازرس تامین اجتماعی شما یاکارفرمای شما اطلاعات کاملی را جهت درج در سیستم به بازرس نداده اید

که با عرض شرمندگی چاره ای نیست و باید مراحل زمانگیر این مبجث طی گردد