در سوابق بیمه توسط
سلام
حدود 9سال بیمه میباشم .در جاهای مختلف شاغل بودم .در حال حاضر دوسال وقفه در بیمه ام افتاده و در جمع آوری سوابق دچار مشکل شده ام .
به هر کارگزاری مراجعه میکنم. فقط قسمتی از سوابقم را بمن پرینت میدهند. کل سوابق را یکجا بمن نمیدهد که بخواهم بیمه خود را ادامه دهم.
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
درآخرین کار

اه که بیمه بودید با مراجعه به آخرین شعبه فرم درخواست جمع آوری را تکمیل و به شعبه ارایه نمایید شعبه تمام سوابق سایر شعب را به آخرین جا منتقل مینماید