در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام وقت شما بخیر

یک سوال داشتم.
در بیمه های عمر و سرمایه گذاری ۲ گزینه زیر رو بیمه گذار در اختیار داره جهت استفاده از اندوخته

۱ دریافت وام
۲ برداشت از اندوخته

مزیت های این دو روش چیه میشه مقایسه کنید

با تشکر
4 پاسخ
توسط
با درود ،برداشت از اندوخته از مزیت های بیمه سامان میباشد.
برداشت اندوخته -یعنی برای دریافت اندوخته نیاز به باز خرید یا فسخ قرارداد نیست و هر زمان که توانایی باز پرداخت را دارید میتوانید به حسابتان برگردانید
وام-باید اقساط را در زمان مقرر و با محاسبه ریاضی باز پرداخت کنید
مشاور تأمین آتیه
هر ایرانی یک بیمه زندگی
توسط
با درود برداشت از اندوخته از مزیت های بیمه سامان میباشد یعنی برای دریافت اندوخته نیاز به قسخ قرار داد یا باز خرید نیست و در هر زمان که بیمه گذار توانایی داشت میتواند به حسابش برگرداند وتحت پوشش بیمه کماکان میباشد،
ولی دریافت وام را باید بصورت اقساط با بهره تعیین شده باز پس دهد
مشاور تأمین آتیه
هر ایرانی یک بیمه زندگی
توسط (3,620 امتیاز)
با سلام
برداشت از اندوخته و دریافت وام در اصل ریشه یک موضوع هستند
تنها تفاوت بروکراسی و مراحل دریافت وام است که در برداشت اندوخته کمرنگ تر و سهل تر است
موفق و بهروز باشید